Órák

 • Baume et Mercier
 • Breitling
 • Cartier
 • Chronoswiss
 • Ferrari
 • Fortis
 • Frédérique Constant
 • Hamilton
 • Hublot
 • IWC
 • Jaeger-LeCoultre
 • MeisterSinger
 • Montblanc
 • Nomos
 • Omega
 • Oris
 • Panerai
 • Piaget
 • Sinn
 • TAG Heuer
 • Vacheron Constantin
 •  

  Percek

 • Best of Best
 • Formabontók
 • Búvár órák
 • Homage
 • Női órák
 • Órakultúra
 • Pilóta órák
 • Tourbillon
 • Forma 1 és autók
 •  

  Emberek

 • Hírek
 • Játék
 •  

  Óramutató

 • Impresszum
 • Médiaajánlat

 • Keresés

   
   


  Hírlevél megrendelése


  Breitling Superocean Chronograph M2000

  Ha a munkád arra szólít fel, hogy rendszeresen lemerülj az óceán mélyére, akár 2000 méteres mélységig is, vagy te magad vagy James Cameron, akkor mindenképp szükséged lesz egy olyan karórára, mely bírja a nyomást. A Breitling ezt biztosítja számodra, a Superocean Chronograph M2000-es modellel.

  Breitling Transocean Chronograph 1461

  Az igazán hozzáértők jobban szeretik a Breitling márkát az összes többi hasonló órákat gyártó márkánál. Az új Breitling Transocean Chronograph 1461 akár már most igazi legendának nevezhető.

  Breitling Men´s Super Avenger Blue Dial

  A Breitling Men´s Super Avenger Blue Dial automata kronográf karóra rendkívül impozáns látványt nyújt. Az óratok és a szíj egyaránt rozsdamentes acélból készült, mely különleges csiszolást kapott. Forgatható lünettával rendelkezik, számlapja pedig gyönyörű mélykék színezést kapott, mely tökéletes összhangban van az ezüst számjelzőkkel és mutatókkal, melyek a sötétben lumineszkálnak is.

  Breitling Chronomat Evotion

  Ennek az órának megvan az a tulajdonsága, hogy egy egész napig lehetne csak nézegetni és gyönyörködni benne, de az még tovább tartana, ha darabjaira akarnánk szétszedni, hogy megszámoljuk az összetevőit. Óratokja és szíja rozsdamentes acélból készült. A dátumjelzőt 3 óránál helyezték el, mechanikáját egy 25 köves, önfelhúzós, automata mozgásérzékelős rendszer hajtja. Számlapja fehér, a mutatók és a számjelzők pedig sötétszürkék.

  Breitling Transocean Unitime

  A Breitling egyik legutóbbi alkotása mindenki figyelmét felkeltette, az óragyártás világában pedig valóságos bombaként robbant megjelenésekor. A Breitling Transocean Unitime követi a márka hosszú idő óta uralkodó stílusirányzatát, mely a klasszikus és a modern jegyeket ötvözi, és garantálja az elegáns megjelenést.

  Breitling Flown #1 Airwolf - limitált kiadás

  Ez a modell már az egész világot bejárta annak köszönhetően, hogy híres és elismert pilóták hordták csuklójukon. A Breitling Flown #1 Airwolf most aukciós formában volt elérhető, amely mindössze 2012. február utolsó napján élt. A bevétel teljes egészében az NFA (National Flight Academy) számlájára kerül. A Breitling Airwolf kikiáltási ára 15.000 dollár volt.

  Tisztelgés az új Bentley Continental GT V8 modell előtt

  Az autóvilág új csodája, a világ legelegánsabb gépkocsijait készítő Bentley új Continental GT V8-as modellje. Egy ilyen autó ára 50 millió forintnál kezdődik, nem lehet akármit felvenni hozzá. Luxus autóhoz luxus óra is dukál. Azért, hogy a Bentley tulajdonosok ne jöjjenek zavarba, a Breitling megalkotott egy kronográf órát, amely illik a járműhöz, exkluzivitását jelzi, hogy limitált, 250 darabos szériával készült. Az óra  fémes vörös árnyalata  igen jól mutat a fekete számlappal együtt, amelyen  természetesen ott a Bentley embléma is. 

  Breitling Chronomat 44 US Veterans

  Ez a kronográf karóra kifejezetten az Amerikai Egyesült Államok hadseregének és tengerészetének veteránjai számára készült. A Breitling Chronomat 44 US Veterans karóra belső mechanikáját a Caliber 01 kronográf automata mozgásérzékelős rendszer hajtja. Az óratok csiszolt rozsdamentes acél, kijelzője pedig fekete, fehér és piros mutatókkal. Egy igazán szép külsővel rendelkező modellről van szó. Ebből az órából mindössze 50 darab készült. A hátlapra az USA nagypecsétjét vésték fel.

  Limitált kiadású Breitling Blackbird Chronograph Blacksteel

  A Breitling nevet mindenki jól ismeri az egész világon. Hogy ez így is maradjon, folyamatos újításra van szükség. A limitált kiadású Blackbird Chronograph Blacksteel-t különleges Diamond Like Carbon bevonattal látták el, főleg ennek is köszönhető, hogy csak 2000 darab készült belőle. Az alapváz DLC réteget kapott, melyet egy végleges matt réteggel vontak be. Szinte esélytelen, hogy valaha is a korrózió áldozata lesz, de arra sincs sok esély, hogy megkarcolódjon a külseje. Minden külső alkatrésze extra kemény, ütésálló réteget képző DLC bevonatot kapott.

  Új külsőt kaptak a 2011-es Breitling Colt modellek

  A Breitling újra elővette a Colt kollekciót és felújította azt. A márka gyártja a legjobb karórákat profi pilótáknak, versenyzőknek és a fegyveres erőknek. Mindig kimagaslóra és magas színvonalra törekszik. A 2011-es Colt karórák kétségtelenül különleges darabok.

  Breitling Superocean Chronograph II

  A Breitling Superocean Chronograph legújabb változata nagyobb az eddigieknél. Az óratok átmérője 44 mm. A számlap alapja fekete, melyen a jelzések és a két fő mutató ezüst színt kaptak, míg a másodlagos mutató színe a kronográf funkciókat elkülönítő körök, valamint a 3 óránál elhelyezett dátumjelző szegélyének színével egyezik meg. Lehet türkizkék, vagy sárga. A modell 500 méterig vízálló, mechanikáját pedig a COSC Breitling Caliber 13 automata mozgásérzékelős rendszer hajtja.

  Limitált kiadású Breitling Transocean Kronográf

  Sok hozzáértő és gyűjtő számára a Breitling név egyet jelent a precizitással és a svájci pontossággal. A márka története a 19. század első felében kezdődött. A gyár sosem adott le egy kicsit sem minőségi maximalizmusából és folyamatosan a megbízhatóság jelképe maradt. A Breitlingnek sikerült összeolvasztania a sportos, de egyben elegáns megjelenést, mechanizmusának tökéletes illeszkedésével és részletességével, így jelenleg is tündököl és továbbra is a luxusra kapható személyek kedvencének számít.

  Elbűvölő külsőt kapott a Breitling Navitimer Montbrillant 01 Kronográf

  Mielőtt a luxusórák gyártásának zászlóshajójává nőtte ki magát, a Breitling a 19. század közepén kezdte meg azt a munkát, ami mára világhírűvé tette. A gyár sosem félt attól, hogy alkalmazza a legújabb technikai újításokat és a saját maga által kifejlesztett mechanikus megoldások is részét képezték és képzik ma is a márka életének.

  Breitling for Bentley: Barnato Racing

  A Breitling for Bentley kollekció egy új, fantasztikus modellel bővült, mely a Bentley Barnato Racing nevet kapta. A másodpercmutató piros, míg az óra- és percmutató ezüst színt kapott. Az óra ezüstözött karimája a híres Le Mans-i 24 órást versenyt ötször megnyerő Bentley modellek kormányát hivatott felidézni, míg a hátlapon a szegély az új Continental GT felnijére emlékeztet.

  2011 Bázel – Breitling Kronográf GMT

  A Breitling GMT kronográf minden utazó álma. Tudni a pontos időt abban a pillanatban és ott ahová éppen érkezünk. Egy fantasztikus érték, főleg úgy, hogy közben az otthoni időt is láthatjuk.

  Breitling Bentley GT Ice Bentley GT Racing Ice kronográf órák

  Már a mérete is előkelőséget sugároz és észrevehető, hogy sokkal összetettebb, mint a Breitling for Bentley kollekció előző darabjai. Ez az óra csuklóra termett. Gyönyörű stílusa a fehér és ezüst színek tökéletes kompozíciójában teljesedik ki, a végeredmény pedig a Bentley GT Ice és a Bentley GT Racing Ice. Két csúcsmodell a Breitlingtől, melyektől az embernek olyan érzése támadhat viselésük közben, mintha ő maga is a versenypályára termett volna. A kijelzője olyan, mintha valóban megfagyott volna és a hófehér gumi szíj csak még inkább ezt a látszatot kelti. A gyártó szerette volna kihangsúlyozni, hogy ez egy sportóra, ezért kapott számokkal ellátott karimát.

  Breitling csoda Magyarországon is

  A világ órakedvelő közönségét most éppen egy Breitling kronográf, a Chronomat 01 tartja izgalomban. S nem véletlenül. A Breitling mindig is híres volt arról, hogy különleges repülő- és sportórákat készít. Ezek a rendkívül exkluzív darabok megbízhatóságukról, technikai újításaikról éppen úgy híresek, mint markáns és egyedi formatervezésükről. Egy Breitling óránál kevesebb dolog van, ami ennyire férfias lenne, ráadásul éppen jellegzetes külseje miatt messziről felismerhető. Még azok is észreveszik, hogy beszélgetőtársuk egy Breitlinget hord, akik nem nagyon értenek amúgy az órákhoz.

  Angol telivér

  Ugyan a Breitling for Bentley 24-hour GMT chronograph-t majdnem két éve mutatták be először, ám azóta is folyamatosan jelennek meg újabb és újabb különböző limitált példányszámú modellek. Ezek a modellek pedig érdekes módon egytől-egyig el is fogynak, amelyben tagadhatatlanul része van a brit autógyártás egyik büszkeségének újra felfele ívelő pályájának.

  A múlt a jövő

  Repülés és kronográfok egyenlő Breitling. Ezzel a képlettel sokan tisztában vannak, ahogy azzal is, hogy miért emelkedik már-már legenda szintjére a Navitimer kollekció. Egy olyan 2000, illetve 200 példányra limitált Navitimer modellel lepi meg a grencheni márka a közönséget, amelybe az új manufaktúra kaliberüket, a B01-t építik. A következésképpen Navitimer Caliber 01 keresztelt modell valamivel nagyobb átmérőjével különbözik elődjeitől, illetve az üvegbetétnek köszönhetően a szerkezetet is láthatóvá teszik.

  Önbizalomban nem szenved hiányt

  A repülésért rajongók szinte kivétel nélkül ismerik a toborzási céllal is készült klasszikus hollywoodi alkotást, a Top Gunt. Függetlenül attól, hogy ezen emberek közül a film forgatása idején az illető egyáltalán élt-e vagy sem, szinte mindenki tud idézni belőle. A leggyakrabban emlegetett, és legtöbbször parodizált mondat a \"You are dangerous\", és a repüléssel ugyancsak jól azonosítható Breitling az új limitált példányszámú Breitling Blackbird Red Strike-kal pont a fenti idézet hangulatát ragadja meg.

  Órát a Breitling Jet Teamnek

  Még a laikusok előtt is ismert, hogy a Breitling és a repülés két összetartozó fogalom. Persze nem a Breitling az egyedüli márka, amely a repülés köré építette fel image-ét. A konkurencia is különböző szponzori tevékenységgel igyekszik felvenni versenyt. Ugyanakkor, amíg a legtöbben esetenként támogatnak repüléshez köthető eseményeket, vagy akár pilótákat is, néhányan pedig hosszabb távon is besegítenek egy-egy pilótának, addig a Breitling egy egész bemutató köteléket tudhat maga mögött. Ha pedig már az egy hónappal ezelőtti kecskeméti repülőnapon is bemutatkozó Bretiling Jet Team gépei az idei szezonra új festést kaptak, akkor itt az ideje, hogy a kötelék pilótái egy új órát is a csuklójukra csatolhassanak.

  Gyémánt Breitling

  Számos márka karóráit, így többek között a Breitlingéit is nehéz gyémántokkal díszítve elképzelni, elvégre egy professzionális pilótaóra 4 karát gyémánttal felvértezve nem tűnt a legéletképesebb ötletek egyikének. Így nem csoda, hogy a grencheni műhelyekből sokáig nem kerültek ki ilyen modellek. Ugyanakkor ezek a svájci márkák azt is észrevették, hogy óráik díszítése egy gyorsan bővülő másodlagos piacot teremtett, amelynek hasznától nem akartak elesni. Többek között ennek is köszönheti a Breitling Chronomat 01 Diamondworks létjogosultságát.

  Breitling Chronospace - profiknak

  Az idei bázeli vásáron bemutatott Breitling Chronospace hamarosan az üzletekbe is eljut. A modellt új darabnak reklámozzák, valójában azonban már van múltja. Az ok, amiért valószínűleg kevésbé hívják fel az előjáróra a figyelmet, az a 90-es évek Chronospace-ének kevésbé sikeres szereplésének köszönhető. Akár van múltja, akár nincs, a 2010-es Chronospace sok szempontból figyelemre méltó darab lett.

  Breitling Galactic 36 nőknek

  A Breitling nevét említve, pavlovi reflexként mindenki a repülésre asszociál. Férfias, erőteljes és határozott vonalak ugyanúgy jellemzik a márkát. Mindezek ellenére nem feledkeznek meg a hölgyekről sem. Ez pedig egynél jóval több kollekciót jelent, és újakkal is kedveskednek, mint például az idei Galactic 36-tal.

  Egy űrutazó Breitling

  Két év híján ötven éve annak, hogy az amerikai Scott Carpenter csuklóján először járt űrben egy Breitling. Az amerikai asztronauta hazája második űrhajósa volt, aki földkörüli pályán kerülte meg a Földet, és neki köszönhetjük egy Breitling Navitimer modell, a Cosmonaute születését is.

  Breitling támogatója lesz a kecskeméti repülőnapnak

  Mindenki által ismert tény, hogy a Breitling óramárka kiemelten támogatja a repülést, hisz ez a modellválasztékában is visszatükröződik.  Az sem újdonság a repülés barátainak, hogy egy vadászgép kötelék reklámozza az óramárkát. Jó hír a márka rajongóinak és a repülés szerelmeseinek, hogy a 2010. augusztus 7-én és 8-án megrendezésre kerülő kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató egyik sztárvendége lesz a Breitling Team. Magáról a rendezvényről részletes információkat a cikkünkben találhatnak.

  Breitling lopakodó

  Az idei bázeli vásáron a Breitling standján az egyáltalán nem kevés új modell közül alighanem a Blackbird Limited Edition Blacksteel tűnt ki. A márkát ismerők már az első szóból sejthették, hogy limitált példányszámú modellel lesz dolgunk, ahogy azt is elárulja, hogy a Breitling kollekció melyik modelljén is alapszik. Mint mindegyik Blackbird, úgy ez is a márka zászlóshajójának számító Chronomattól örökölte külsejét.

  Bentley Supersports – egy újabb kronográffal bővül a Breitling for Bentley kollekció

  Az státusszimbólumnak tekinthető Breitling for Bentley kollekció darabjai egy újabb markáns órával, a Bentley Supersports-szal bővült. Az időmérőt a bázeli órakiállításon mutatták be az érdeklődőknek, és ezer darabos példányszámban készül majd.

  Radikális Breitling Superocean

  A Breitling nevét és a repülést még azok is képesek összekapcsolni, akiknek az órák világa teljesen ismeretlen. A kicsit tapasztaltabbak azonban a repülés mellett a merülést, a búvárkodást is megemlítik. A Breitling múltja ezen a téren ugyan nem olyan jelentős, de azért mégis több évtizedre tekint vissza.

  Áramvonalas Colt a Breitlingtől

  A Breitling kollekció belépőszintű órái közé sorolhatjuk a Colt GMT modelleket, amelyek nemrég estek át egy „ráncfelvarráson”, és immár egy „+” jegyet viselnek nevük mögött. Ettől függetlenül a klasszikusabb darabokra vágyók továbbra is dönthetnek még a korábbi változat mellett, az ugyanis a Breitling kollekció része marad. A Coltokat jellemző határozott stílus, és erőt sugárzó külső természetesen az új Coltnál is megmaradt.

  Így ünnepelnek évfordulót a Breitlingnél

  A Breitlingnek a több mint egy évszázados története során sok jó dobása volt, de talán az egyik legjelentősebbet 1969-ben követte el. Ebben ráadásul \"tettestársai\" is voltak. A Heuer-Leonidas-szal, Hamilton/Bürennel és a Dubois Dépraz-val karöltve fejlesztették ki teljes titoktartás mellett a 11-es kalibert, amely egy automata kronográf szerkezetet takar. A Breitling két modellel is, a Chrono-Matic QP-vel és 1461-vel állít emléket a negyven évvel ezelőtti teljesítményének.

  Breitling Superocean Héritage Chronographe

  A Breitling név hallatán mindenkinek a repülés jut eszébe, sokaknak azonban a búvárkodás is. A márka ugyanis nem csak a levegőben vívott ki magának tiszteletre méltó helyet, hanem a tenger alatt is bizonyított. A búvársport az ötvenes években kezdett lassan elterjedni. Ezt felismerve alkotta meg a Breitling 1957-ben a Superoceant, amely akkoriban a 200 méteres vízállóságával igazi különlegességnek számított. Az ötvenéves jubileumra készítették el a Superocean Héritage modellt, rögtön két méretben is. Ám ebből a kollekcióból még valami hiányzott, valami, amiről a Breitling igazán ismert. Egy kronográf.

  Az elegáns személyes vészjeladó - Breitling Emergency

  Ha a hajózásban vagy repülésben bármilyen vészhelyzet állna be, a kutatást, mentést nagyban segíti a COSPAS-SARSAT műhold rendszer. A műholdas bemérés azonban csupán a baleseti helyszín behatárolására szolgál, a tényleges helymeghatározás, a bemérés, a 121,5 MHz sugárzott vészjelzés segítségével történik. Számos olyan személyes eszköz létezik, amely ezen a frekvencián sugároz, van azonban egy, amely emellett elegáns és más funkciókkal is bír - ez a Breitling Emergency.

  Bentley Motors Speed

  Válság ide, válság oda, az nem fordulhat elő, hogy a Breitling a sajátján kívül ne bővítse a Breitling for Bentley kollekcióját. A Bentley Motors Speed pedig sok szempontból tesz eleget mind a Breitling, mind a Bentley név megkövetelte elvárásoknak, egyszerre kifinomult és funkcionális.

  Extra erős limitált Breitling fekete tokban

  A legendás svájci óragyártó egy újabb különlegességgel lepte meg a minőségi időmérő szerkezetek rajongóit. Limitált kiadásban, mindössze háromezres darabszámban adta ki ugyanis a Super Avenger kronográfot feketített nemes acél tokban. A tokot speciális, extra nagy ellenálló képességgel rendelkező karbon-nitrit ötvözettel vontak be, így egy szinte megsemmisíthetetlenül masszív védelmet élvez a szerkezet.

  Breitling Emergency – segít, ha baj van

  ER. Ez a szinte mindenki által ismert mozaikszó egy világszerte népszerű tévéfilmsorozatnak köszönhetően mára fogalommá vált. Emergency, azaz vészhelyzet. Előfordulhat, hogy szorult helyzetbe kerülhetünk, ha műszaki vagy egyéb okok miatt a gépet el kell hagyni. Ilyenkor sem feltétlenül maradunk azonban remény és segítség nélkül, feltéve, ha egy Breitling Emergency karóra ketyeg a kezén.

  Különleges Avenger Seawolf a Breitlingtől

  Az elsősorban pilótaóráiról híres Breitling az idei bázeli kiállításon mutatta be az új, Avenger Seawolf Chronograph nevű órát, melynek egyik különlegessége, hogy 1000 (!) méterig vízálló. Ez a sokoldalú és megbízható szerkezet tehát a búvárok számára is jó választás lehet. A robosztus, jellegzetes formavilágú tokban a Breitling saját fejlesztésű, szabadalmaztatott szerkezete, a SuperQuartz 73 került elhelyezésre, mely biztosítja az extrém mélységben való pontos működést.

  Acélba zárt csúcstechnika

   A világ első és egyetlen olyan kronográfát, amely 1000 méteres mélységig vízálló, s ebben a mélységben a használni is lehet a Breitling mutatta be. Közismert, hogy a legtöbb kronográfnál a nyomógombok víz alatt tilos működtetni, mivel így víz kerülhet a tokba, s károsíthatja a szerkezetet. A Breitling Avenger Seawolf Chrono egy új, mondhatni jövőbe mutató technológia segítségével ezt a problémát orvosolni tudta. A megoldás a mágneses nyomógomb, azaz nincs közvetlen kapcsolat a nyomógomb és a szerkezet között. Természetesen ezt a megoldást a gyártó szabadalmaztatta. Szintén feltűnő az óra erőt sugárzó és funkcionális tervezése. Előbbire a mélység 90-100 bar nyomása alatt szüksége is lesz.


   
  Impresszum
  Médiaajánlat
  jetfly.hu
  haborumuveszete.hu
  wdl.hu
  timemaster.hu