Órák

 • Baume et Mercier
 • Breitling
 • Cartier
 • Chronoswiss
 • Ferrari
 • Fortis
 • Frédérique Constant
 • Hamilton
 • Hublot
 • IWC
 • Jaeger-LeCoultre
 • MeisterSinger
 • Montblanc
 • Nomos
 • Omega
 • Oris
 • Panerai
 • Piaget
 • Sinn
 • TAG Heuer
 • Vacheron Constantin
 •  

  Percek

 • Best of Best
 • Formabontók
 • Búvár órák
 • Homage
 • Női órák
 • Órakultúra
 • Pilóta órák
 • Tourbillon
 • Forma 1 és autók
 •  

  Emberek

 • Hírek
 • Játék
 •  

  Óramutató

 • Impresszum
 • Médiaajánlat

 • Keresés

   
   


  Hírlevél megrendelése


  Jean Dujardin, 2012 legjobb férfi színésze a Jaeger-LeCoultre-re esküszik

  A friss Oscar-díjas színész a Jaeger-LeCoultre mellett tette le voksát. A francia színész az Oscar-díjátadó esten is a svájci óragyártó egyik modelljét viselte. Dujardint a legjobb férfi főszereplőnek választották, köszönhetően „A némafilmes” című filmben nyújtott kiemelkedő alakításáért. A 84. Oscar-díj átadót 2012. február 26-án este tartották Los Angeles-ben, Hollywood-ban, az Egyesült Államokban.

  Jaeger-LeCoultre AMVOX 5 World Chronograph LMP1 karóra

  Ha kedveli a Jaeger-LeCoultre által tervezett karórákat, egészen biztosan tetszeni fog az AMVOX 5 World Chronograph LMP1-es karóra, amit a gyártó hamarosan bemutat. Az LMP1 modell annak tiszteletére született, hogy megünnepelje 7 éves együttműködését az Aston Martin Racing csapatával. Mivel ez egy évfordulós karóra, csak limitált darabszámot gyártottak belőle, mindössze 250 darab készült el belőle. Az óratok kör alakú, átmérője 44mm. Anyaga kerámia és titán ötvözete. 50 méterig vízálló, azért csak ekkora mélységig, mert a tok vastagsága mindössze 15,2 mm. A számlapot természetesen zafír-kristályüveg fedi.

  Jaeger-LeCoultre Duométre Á Quantiéme Lunaire 40.5

  A Jaeger-LeCoultre az eredeti 42,5 mm-es átmérőjű óratokkal rendelkező modelljének egy kisebb változatát dobja piacra a következő év elején. A Jaeger-LeCoultre Duométre Á Quantiéme Lunaire 40.5 óratokjának vastagsága mindössze 13.7 mm, és 18 karátos vörös aranyból készült. Mechanikáját a Calibre 381-es rendszer hajtja, mely dupla energiaforrást jelent, mutatói pedig egészen különlegesek. A gyártó célja az, hogy a legbonyolultabb technológiával rendelkező medelljeiket a lehető legletisztultabb formában sikerüljön előállítani. A Duométre tökéletesen illik a képbe.

  Jaeger-LeCoultre Reverso Zep karóra

  A 80. születésnapján a Jaeger-LeCoultre úgy döntött, hogy piacra dobja a Reverso modell legújabb, különleges változatát. Szintén fontos része az új darab megjelenésének, hogy a márka ezzel tiszteleg a Zep-pel kötött partneri kapcsolata előtt. A Zep egy híres svájci rajzfilmkészítő, mely többek között a \"Titeuf\" képregény sorozat megteremtésével is vált világhírűvé.

  Jaeger-LeCoultre Grande Reverso Lady UltraThin Neva

  A Jaeger-LeCoultre fennállásának 80. évfordulóját ünnepli, aminek tiszteletére újból kiadták a híres Reverso egy átalakított modelljét. Ez lett az ultravékony Grande Reverso Neva. Egy újabb gyönyörű darab a gyártótól, mely eleganciát, tradíciót és nemességet hordoz magában.

  Jaeger-LeCoultre AMVOX2

  A Jaeger-LeCoultre és Adrian Fernandez mexikói autóversenyző közös munkájának végeredménye az AMVOX2 kronográf karóra. Az óratok vörös arany, a számlapon pedig megtalálhatóak a piros, fehér és zöld színek, melyek a pilóta hazájának lobogóján is fellelhetőek. A kijelző kialakításán kívül a hátlap is a versenyzőnek tiszteleg, hiszen belegravírozták a nevét.

  Jaeger-LeCoultre Master Compressor búvár kronográf

  A Jaeger-LeCoultre Master Compressor búvár kronográf karóra külön lünettazárral van ellátva és nyomásbiztos, hogy tökéletes megbízhatóságot és biztonságot nyújtson viselőjének. A csiszolt titán óratok átmérője 44 milliméter. Ezt egészíti ki a karcmentes zafír-kristályüveg, mely a számlapot védi. A nyújtható, fekete kaucsukszíj illik a kidolgozáshoz és az óra stílusához. Önfelhúzós, automata mozgásérzékelős rendszere van és 1000 méterig vízálló.

  Jaeger-LeCoultre Duometre a Quantieme Lunair

  A Jaeger-LeCoultre Duometre a Quantieme Lunair egy valóságos mestermunka. Összesen 396 darabból áll össze egy tökéletes egésszé. Külön elkülönített erőforrása van, ami még erőteljesebbé teszi, a mozgásérzékelős energiaforrása pedig még hatékonyabban működik. Az óratok 18 karátos fehérarany, és mindössze 200 darab készült belőle. Nem meglepő, ha a viselője úgy érzi, egy luxusdarabot hord a karján.

  Master Lady kollekció: Az örök nőiesség

  Lágy kidolgozású karóra gyönyörűen kerek ívekkel és tökéletes eleganciával övezve: a Master Lady kollekció bármelyik darabja, így a Master Lady Night & Day is a csábítás játékának tökéletes eszköze lehet.

  Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition á Tourbillon

  Egy karóra, melyet a Jaeger-LeCoultre Caliber 978 rendszer hajt. A Master Tourbillon igen figyelemreméltó mérföldkőnek számít az óragyártás történelmének országútján, amit azzal is megerősített, hogy megnyerte a 2009-es le locle-i óramúzeum által szervezett Chronométrie International Timing Competitiont. A Grande Maison most büszkén mutat be egy új modellt, amit a már jól ismert, legendássá vált rendszer hajt. Ez a Master Grande Tradition á Tourbillon.

  Jaeger-LeCoultre – Egyszerre ékszer és óra

  Zománc, gyöngyház, gyémántok. Egyszerre kápráztat el és tár fel előttünk egy izzó világot a Jaeger-LeCoultre és az a mértékű precizitás, melyet az óráik készítésére fordítanak.

  Szerény Master Grande Tradition

  Az idei genfi vásáron a Jaeger-LeCoultre-nál minden a Reverso nyolcvanadik évfordulója körül forgott, és talán ennek is tudható be, hogy az óraipari remekeket felvonultató Master Grande Tradition kollekció idén csak egy viszonylag egyszerű modellel bővül. Annak tükrében, hogy a kollekció többi darabjai percismétlő, öröknaptár, illetve csillagászati komplikációkkal bírnak, a Master Grande Tradition à Tourbillon 43 viszonylag szerénynek tűnik a tourbillonjával és második időzónájával. A látszat azonban, mint mindig, most is csal.

  Grande Reverso hölgyeknek

  Eleinte férfiaknak készült, de egyhamar a hölgyek is felfedezték maguknak a Jaeger-LeCoultre Reverso modelljeit. Az órák történetével tagadhatatlanul egybeforrt Reversok hosszú, lassan egy évszázados pályafutásuk során rendkívül szerteágazó modellcsaládot alkottak, így a hölgyek is különböző órák közül válogathatnak, nem csak egy adott modell különböző változataiból. A női órák között is tetten érhető méretnövekedésnek köszönhetően pedig bőven juthat hely szerkezetnek és a díszítésnek is.

  Újabb lapos Jaeger-LeCoultre

  Kifinomult, elegáns fellépés minden további nélkül az összes Jaeger-LeCoultre óráról elmondható, beleértve még a sportos búvárórákat illetve a tanulmányórákat is. Egy olyan, jó értelemben vett egyszerű órának, mint a Master Grande Ultra Thin esetében azonban egyáltalán nem olyan könnyű a letisztultság mellé igazi személyességet adni. Stílusos, elegáns alkalmi órát sokan tudnak tervezni, a nyilvánvaló sallangok elkerülésével azonban identitáshoz is juttatható az adott darab.

  Reverso ünneplése

  Ha meg kellene nevezni egy jelképpé vált téglalap alakú karórát, a felsoroltak között a Jaeger-LeCoultre Reversoja szinte biztosan kiemelkedő helyen szerepelne. Nem túlzás azt állítani, hogy végsőképpen minden klasszikus megjelenésű, téglalap alakú karórát a Reversohoz mérnek, ez az etalon, amit legfeljebb csak a Cartier Tank kollekciójának darabjai közelíthetnek meg. Bár formatervezésben biztosan utol lehet érni a Jaeger-LeCoultre leghíresebb kollekciójának darabjait, a megfordítható tokot és az esetenként két egész számlapot máshol garantáltan nem fogjuk látni. A Reversok jövőre lesznek nyolcvan évesek, az évfordulós darabokból pedig januárban kapunk ízelítőt a Grande Reverso Ultra Thin formájában, de biztosan számíthatunk meglepetésekre is.

  Az égbolt a csuklón

  A Jaeger-LeCoultre kollekciójában \"Grande Compication\" modellekkel, azaz több, kivételes komplikációt is felvonultató órával csak a Master (Master Gyrotourbillon I), a Duomètre (Duomètre à Grande Sonnerie) és a Squadra (Squadra Tritpyque) rendelkezett - eddig. Az újonc a legfiatalabb kollekcióból, a Master Grande Traditionből érkezik. A Grande Complication modellektől alapvető elvárás, hogy legalább három komoly komplikációt ötvözzön. Jelen darab ennek ugyan eleget tesz, de valójában sokkal többet kapunk - magát az univerzumot.

  A legkeresettebb Jaeger-LeCoultre

  Meglepő módon a Jaeger-LeCoultre egyik legkeresettebb, leginkább áhított órája nem valamely korabeli vagy jelenkori Reverso vagy Atmos, hanem egy modell a hatvanas évekből, a Polaris Memovox. A Vallée de Joux-ből származó márka eddigi története során számtalan kalibert épített és rengeteg szabadalmot nyújtott be, éppen ezért meglepő a viszonylag egyszerű Polrais Memovox népszerűsége.

  Extrém Jaeger-LeCoultre

  A Jaeger-LeCoultre múltját tekintve méltán szerepel a svájci óraipar élvonalában, azonban ahhoz, hogy ott is maradjon, elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés. Ezt felismerve még a kilencvenes években kezdődött el a munka a kollekció kibővítésére, elvégre bármennyire is népszerű és gazdag a Jaeger-LeCoultre egykori forgalmának meghatározó hányadát adó Reverso kollekció, örökké nem lehet rá támaszkodni. A Master Compressor kollekció 2002-es indítása volt hivatott az újabb támasz szerepének betöltésére, amely óráknál a kifinomult stílus dinamikus vonásokkal egészült ki. A folyamatos fejlesztési munkát segíti elő a tavaly átadott, kizárólag kutatómunkával foglalkozó részleg, amely létrehozása óta már két új darabbal is előállt.

  Az összes időzónát egy pillantásra

  A Jaeger-LeCoultre különböző kollekcióiban számos olyan modellt találunk, amely ilyen vagy olyan módon képes másik időzóna idejének megjelenítésére is, azonban csak egyetlen olyan kalibere van, amely képes mind a 24 időzóna idejét egyszerre kezelni, és mindezt a központi mutatókkal is szinkronban tartani.

  Modernizált Reverso

  A Jaeger-LeCoultre kollekciójában a Reverso talán a legemblematikusabb, és idestova majdnem nyolc évtizede szerepel a márka kollekciójában. Ez még akkor is meglehetősen hosszúnak számít, ha figyelembe vesszük, hogy az óraiparban a termékek élettartama nem hasonlítható össze másokéval. A megújulás kényszere persze ettől függetlenül jelentkezik, és a Reverso Squadra Palermo Open is egy jól sikerült kísérlet erre.

  Itt az újabb Memovox

  Összehasonlíthatatlanul kevesebbet kellett várni a Jaeger-LeCoultre új Memovoxának második darabjára, mint magának a Memovoxnak újbóli megjelenésre. Utóbbi esetben ugyanis két emberöltőnek kellett eltelnie, míg az új acéltokos Memovox néhány hónappal követte az új vörösarany változatot. Az 1950-es évek második felében bemutatott Memovox fényes karriert futott be, hasonló teljesítményt várnak a két új modelltől is.

  Funkcionalista búváróra a Jaeger-LeCoultre-től

  A Jaeger-LeCoultre manufaktúrát kivétel nélkül mindenki a legnagyobb presztízsű svájci óramárkák közé sorolja, és erre a címre a le sentier-iek minden szempontból rá is szolgáltak. Megoldásaikkal, alkotásaik kidolgozottságaival és kifinomult formavilágukkal több, mint egyszer bizonyították, hogy rászolgáltak az elismerésre, elvégre nem hiába évtizedek óta egyik termékük Svájc állami ajándéka. Nem lehet azonban mindig csak a múltban élni, haladni kell a korral, ami jelen esetben a szabadidőórák, azon belül is a búvárórák felé való lépést jelenti.

  Bővült a Jaeger-LeCoultre Duometre kollekció

  A Duometre a Jaeger-LeCoultre legfiatalabb kollekciója, és talán túlzás nélkül állítható, hogy nem számítva az anyagtudomány elért eredményeit, így szigorúan csakis a klasszikus értelemben vett óraipar terén elért újításokat figyelembe véve, talán az egyik legizgalmasabbnak ígérkezik. Egészen idén januárig azonban csak egyetlen órából, a Duometre a Chronographe-ból állt, amelyet mellesleg az év órájának is választottak. A kollekció második darabja a Duometre a Quantieme Lunaire, amely ugyanazon elv és koncepció köré épül, mint elődje: a hatékonyság.

  Jaeger-LeCoultre újdonságok online adásban

  Teljesen szokatlan, formabontó módon idén a Jaeger-LeCoultre idei SIHH újdonságainak bemutatóját online is követhetik az érdeklődők. Élőben lesz látható, ahogy a neves svájci óramanufaktúra 15 új modelljét fedi fel a szűk egy hét múlva kezdődő genfi óravásáron.

  Újra csörög a Memovox

  Magyarországon bizonyára keveseknek cseng ismerősen a Memovox név. Karórákon először a második világháború utáni években jelenet meg az ébresztő funkció, az elsősség pedig az utóbbi időben újra magához térő, három igen mostoha évtizedet maga mögött tudó Vulcaint illeti. A Jaeger-LeCoultre 1950-ben, három évvel később állt elő a saját ébresztő funkcióval bíró órájával, a Memovoxszal, amely mind a mai napig keresett darab.

  Jaeger-LeCoultre órán éled újjá a Csing dinasztia

  Azt, hogy eladások szempontjából egyre inkább Ázsia az óraipar meghatározó piaca mi sem jelzi jobban, hogy mára jóformán már egyetlenegy olyan neves svájci óramárka sincs, amely nem kifejezetten ennek a piacnak készít egy-egy limitált példányszámú terméket. A Jaeger-LeCoultre Kínába szánt modelljei a manufaktúra Master Ultra Thin kollekcióján alapszik, amelynek kifinomultsága a zománcszámlapnak köszönhetően még jobban érvényesül. A „Csing Dinasztia” kollekció huszonöt, egyenként nyolc-nyolc órát tartalmazó készletből áll, számlapját a Lingnan iskola két mestere, Ju Lian és Sou Ping ihlette motívumok díszítik.

  Kizárólag egy helyen kapható Jaeger-LeCoultre

  A Jaeger-LeCoultre egy AMVOX2 kronográffal lepi meg francia vásárlóit, akik a márka párizsi boutique-jában járhatnak csodájára az új limitált modellnek. A mindössze 24 példányra korlátozott sorozat decembertől lesz kapható, megjelenését pedig az idei Le Mans-on bemutatott két AMVOX2 Chronograph Racingnek köszönheti.

  Új testet ölt a Jaeger-LeCoultre klasszikusa

  Hosszú ideig kellett azoknak várniuk, akiknek mindig is egy automata Jaeger-LeCoultre Reversora fájt a foguk. Hét évtizednél is több időnek kellett ahhoz eltelnie, hogy az egyik legelismertebb svájci manufaktúra előálljon ezzel az újítással, megtartva azonban az egyik legkeresettebb termékük báját. A beépített 970-es kaliberrel a régi-új Reverso a dátumot nagy formátumban jelzi ki, és egy második időzóna idejét is képes megjeleníteni.

  Érdekes páros

  Ha a Jaeger-LeCoultre-t jelzőkkel kellene illetni, akkor a kifinomult valószínűleg előbb-utóbbi előkerül. Sylvester Stallone esetében ez a jelző valószínűleg a legutolsók egyike lenne. És mégis egy nevezőre hozható az egyaránt jól csengő óramárka és az olasz származású amerikai színész neve. A közös nevező pedig a Velencei Filmfesztivál, amelynek egyik főtámogatója éppen a Jaeger-LeCoultre volt.

  Születésnapi Atmos

  Ha az asztali órák netovábbjáról van szó, akkor csakis egy maradhat a jelöltek közül. Ez pedig a Jaeger-LeCoultre Atmos modellcsaládja, ami az órák világában talán a legközelebb áll a Perpetuum mobilehez, azaz az örökmozgóhoz. Közismert tény, hogy a legkülönfélébb évfordulók adtán az egyes manufaktúrák szívesen ünnepelik magukat, meglehetősen ritka azonban azoknak a modelleknek a száma, amelyeken a \"Birthday\", születésnap felirat ténylegesen szerepel. A felirat az Atmos Birthday esetében a formatervezés szerves részévé vált.

  80 éves a világ legkisebb mechanikus szerkezete

  Az órakészítés világát a folyamatos fejlődés és az újabb és újabb műszaki vívmányok jellemzik. Ezek közül az egyik egészen új távlatokat nyitott: a Jaeger-LeCoultre 101-es kalibere. A mikromechanika gyöngyszemét az akkor még csak LeCoultre néven ismert órakészítő manufaktúrájában 1929-ben keltették életre először, és azóta is folyamatosan készítik. Az évfordulót a svájci manufaktúra hat új darabbal ünnepli, mindezt a Velencei Filmfesztiválon.

  Nyomógomb nélküli kronográf

  Ha az órák világában megemlítjük a Le Mans-t, a legtöbb embernek a TAG Heuer jut eszébe, sokaknak még a márka Monaco modellje is. Van azonban egy svájci óramanufaktúra, amely kereken ötven évvel ezelőtt, tehát egy évtizeddel is korábban, mint a Heuer, már ott volt a rajtnál, a kettős győzelmet arató brit Aston Martin DBR1-k fedélzeti órájaként. A britek önálló csapatként idén tértek vissza a kitartás versenyéhez, és természetesen az óra sem hiányozhatott - immár a pilóták csuklójáról.

  Bővül a Jaeger-LeCoultre Reverso kollekció

  Az ikonná vált forgatható karóra története az 1930-as években kezdődött, és a kezdetektől a legkülönbözőbb méretekben készítették: a kecsestől a vonzó középméreten át, egészen a határozottan nagyokig. Az új Grande Reverso 986 Duodate vékonynak nevezhető, ám az 52 x 31,3 milliméteres tokjával egyértelműen a nagyokhoz tartozik. A csuklóra próbálva azonban mégis kényelmesebb viselést ígér, mint a korábbi Grande Reverso modellek.

  Az óraipar jövője egy Jaeger-LeCoultre órában

  A Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB modelljével a világ első olyan mechanikus - ha csak koncepció is - óráját alkotta meg, amely teljes egészében kijön kenés nélkül. Az óra gátlóművét is a legutolsó alkatrészig újratervezték, az órának ugyan is a sarki hidegben és a sivatagi melegben is megbízhatóan kell végeznie a dolgát, és garantálnia a megbízható és hosszú ideig tartó működést. Az óra újonnan kifejlesztett automata felhúzású 988C tourbillon kalibere az új billegőnek és az anyagkutatás új eredményeinek köszönhetően nem igényel kenést, és hosszú éveken keresztül képes akár szélsőséges hőmérsékleti tartományokban is a megbízható működést garantálni. Ebbe a tartományba olyan értékek is bőven beleférnek, amelyeknél az olaj már rég megdermedne, és az egész szerkezetet akadályozná.

  Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica Grande Sonnerie

  A Jaeger-LeCoultre a Hybris Mechanica Grande Sonnerie modelljével hódította el idén a világ legösszetettebb órája címet, és ahogy az lennie szokott, valószínűleg csak meglehetősen rövid ideig, néhány évig büszkélkedhet vele. Az összetettséget a komplikációk számával szokás mérni, amiből a Hybris Mechanica Grande Sonnerie-ben összesen huszonhatot találunk, köztük egy percismétlőt is. Sőt, az óra egyedüliként képes a teljes Westminster dallam eljátszására is.

  A. Dunhill-Jaeger-LeCoultre együttműködés

  A brit Alfred Dunhill márka felkérésére a Jaeger-LeCoultre túlzás nélkül öröknek tekinthető Atmos óráját - külsejében a megrendelő igényeihez igazítva - 28 példányban készítette el. Ha valami igazán közel áll a perpetuum mobiléhez, akkor az az Atmos, hiszen energiáját a hőingadozásokból nyeri, így tényleg az örökkévalóságig is eljárhat. Nem véletlenül lett ez az asztali óra Svájc hivatalos állami ajándéka.

  Művészi és műszaki vívmányok Jaeger-LeCoultre órákban

  A Vallée de Joux-ban lévő manufaktúránál mindig kiemelt figyelmet szenteltek a különböző díszítő eljárásoknak, mint például a zománcozásnak, a gravírozásnak és a drágakövek használatának. Az igen nagy tapasztalatot és részletes szaktudást követelő eljárások alkalmazása az egyik fő jellemzője a Jaeger-LeCoultre óráinak, így a manufaktúra egyike azon keveseknek, amelyek karóráik készítésénél a hagyományos és kifinomult díszítési technikákat helyezik előtérbe. Remekül példázza ezt az idén a Master Minute Repeater és a Master Grand Tourbillon kollekciók részeiként bemutatott két új sorozat, amelyekben a két legismertebb zománcozó eljárás (grand feu és champlevé) segítségével mutatják be a manufaktúra művészei felkészültségüket.

  Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving GMT Lady Céramique

  A Jaeger-LeCoultre óramanufaktúra Master Compressor Diving Lady kollekciójának 2007-es megjelenése bizonyította, hogy egy karóra kifinomult esztétikai megjelenése nem zárja ki azt, hogy az óra erősebb igénybevételnek is ellenálljon. A sportos hölgyek egyik kedvence lehet a Jaeger-LeCoultre újdonsága, ami elegáns, fekete kerámia tokban hódít. A kollekcióban elsőként az új Master Compressor Diving Lady modell kapott fekete számlapot, ami azontúl, hogy könnyed leolvashatóságot biztosít, esztétikai szempontból is meghatározó. A számlap részletes kidolgozottságát a lünetta 16 darab gyémántja hangsúlyozza.

  Sportos búváróra kollekció a Jeager-LeCoultre-től

  A kifinomult ízléséről és műszaki megoldásairól ismert Jaeger-LeCoultre napjaink sportos embereit kívánja megszólítani az új Navy SEAL kollekciójával. A kollekció rögtön három modellel, a Master Compressor Diving Alarm Navy SEAL-lel, a Master Compressor Diving Chronograph GMT Navy SEAL-lel és a Master Compressor Diving Pro Geographic Navy SEAL-lel indul. Az órák mindegyike - ahogy ez nevükből is kiderül - a márka sportvonalát képviselő Master Compressor család részese, ám ezeken a modelleken a dinamizmus még nagyobb szerepet kapott, szinte már háttérbe szorítva a márka hagyományosan kecses stílusjegyeit.

  Festmények Jaeger-LeCoultre órák számlapjain

  A Jaeger-LeCoultre “Enamel Special Request” kollekciójával azoknak is tud újat mutatni, akik speciális elvárásokat támasztanak egy-egy órával szemben. Ezek az egyedi készítésű órák egyszerűen lélegzetelállítóak, még tízszeres nagyítóüveg alatt is csodálatosan mutatnak. A Reverso modellekre jellemző személyre szabhatóságot és a kifinomult művészi alkotásokat a svájci manufaktúra egyéb modelljeire is kiterjeszti.

  Jaeger-LeCoultre Duometre a Chronographe második rész

  A Jaeger-LeCoultre Duomètre nem csupán egy új kronográf, hanem egyből egy új kollekció első darabja is. Ha más nem is, a számlap sok mutatója egyből magára vonzza a tekintetet. Ebből következik, hogy egy nem mindennapi szerkezetet találunk a számlap alatt. Sőt, tulajdonképpen nem is egyet, hanem egyből kettőt: mindegyik külön-külön felel egy-egy funkcióért, azaz a hagyományos időmérésért, illetve a kronográf funkcióért. Mindkét szerkezet egymástól teljesen független kizárólag a billegőn osztoznak. Még az energiaellátás is egymástól független, tehát önálló rugóházzal rendelkeznek.

  Jaeger-LeCoultre Duometre a Chronographe

  A Jaeger-LeCoultre kiváló luxusóráival már számtalanszor bizonyította, hogy a svájci óragyártás krémjéhez tartozik. Ez az egyik legrégebbi és legtekintélyesebb manufaktúra, amit 1863-ban alapított Antoine LeCoultre a svájci Le Vallée de Joux-ben. Egyike azoknak, amelyek jelenleg is ugyanazon a helyen találhatóak, mint alapításkor.

  Aktiválható - Jótékonykodik a Jaeger-LeCoultre

  A Jaeger-LeCoultre svájci luxusóra manufaktúra 2008 decemberében, Buenos Airesben, a Palacio Duhau-Park Hyattban egy póló és egyben jótékonysági gálaestet szervezett, hogy adományokat gyűjtsön a Nuestra Senora del Pilar Gyermekotthon részére.

  Jaeger-LeCoultre AMVOX 2 DBS Transponder

  A svájci luxusóra gyártó Jaeger-LeCoultre és a brit Aston Martin ismét összeállt, hogy egy különleges tulajdonságokkal bíró órát készítsenek. A kimondottan az új Aston Martin DBS gépkocsi tulajdonosoknak készülő Jaeger-LeCoultre AMVOX 2 DBS Transponder a hagyományos órásmesterség és a XXI. századi mérnöki munka tökéletes ötvözete.


   
  Impresszum
  Médiaajánlat
  jetfly.hu
  haborumuveszete.hu
  wdl.hu
  timemaster.hu